En vackert arrangerad grillplanka med skivad rostbiff, grillad fläskfilé, grillade kamben och kycklingspett. Till det serverar vi vår egentillverkade coleslaw, Aioli samt grillade majskolvar. Anrättningen garneras med säsongens exotiska frukter.
Om längtan till Italiens vackra land och dess matkultur blir för stor, rekommenderar vi ett italienskt tapasfat.
Perfekt för mingelfesten.
Tapasfatet innehåller er urval av italienska delikatesser.
Eller vad sägs om följande:
Prosciutto crudo, Magnificosalami, Finocchionasalami med smak av fänkål och Ventricinasalami med chilihetta och två sorters ost – taleggio och brie.
Allt avrundas med oliver och soltorkade tomater.
Om fiskelyckan uteblev, rekommenderar vi ett härligt fiskfat från oss. Du erbjuds varmrökt lax, direkt från Lillängens fiskrökeri på Skoghall och även kallrökt lax med hovmästarsås. På fatet finns också ägghalvor med majonnäs och räkor. Romsås och citronklyftor samt säsongens grönsaker avrundar havs- och sjökompositionen.
Här har vi samlat det bästa de värmländska skogarna kan erbjuda och produkter från lokala leverantörer som förfinat värmländska råvaror under generationer.
Värmlandsbrickan innehåller rökt bog, rostbiff, rökt nötkött och tegelrökt skinka som serveras med hjortronkräm och lingonchutney. Dessutom underbara blåmögel- och chèvreostar.
Ett bra alternativ till våra andra brickor. Innehåller bbq marinerade oumph samt grönsaksnuggets och exotiska frukter.
ICA Maxi Välsvikens Cateringservice kommer alltid att erbjuda dig mat och service med det där lilla extra. Helt enkelt det som krävs för att din fest ska bli perfekt. Prata med oss om dina festdrömmar, funderingar och önskemål, så löser vi dem.
Här använder vi oss bara av det bästa av de italienska råvarorna. Prosciutton har mognat åtta månader i Parma, Magnificosalamin görs på den bästa delen av skinkan och får mogna minst en månad innan den är klar. Finocchionasalami har en härlig touch av fänkål.
Ventricinasalami är en grovmalen stark salami gjord på utvalt fläskkött, kryddad med färsk chili.
Kötträtterna på brickan kommer från Hemgården i Norra Råda. De är flerfaldigt belönade med guld, silver och bronsmedaljer i Chark-SM. Hemgården röker sina produkter i gamla genuina och välinrökta vedugnar. De använder alflis, enris eller enrisspån för att få den rätta goda smaken.
För ostarna har vi gått utanför länet, ja till och med utanför rikets gränser. I Danmark hittade vi nämligen en härlig ekologisk blåmögelost som matchar det värmländska perfekt.
Till Värmlandsbrickan serveras en len hjortonkräm och en lingonchutney som får dina smaklökarna att tänka – dätta va rektigt gôtt dä.